Totaalpakket CD-Productie DVD Producties
Kopieerbeveiliging Drukwerk Stemra VMI nieuws Offerte aanvragen Contact VMI Links VMI Home
 

VMi welkom

 

VMI official service partner van Sony DADC, produceert sinds 1991 cd's, cd-rom's, dvd's, kortom: digitale informatiedragers. Met VMI kiest u voor professionaliteit en de hoogste kwaliteit: van disc tot verpakking.

VMI begeleidt het gehele proces van idee tot eindproduct. Door onze expertise op het gebied van technische ontwikkelingen, inkoop en marktontwikkelingen kunnen we u op elk onderdeel het beste advies geven.

De ene CD(Rom) is de andere niet. U heeft vast wel eens gemerkt dat uw cd-drive (of die nu in de computer of in de stereo-installatie zit) moeite heeft met lezen.

Ook verpakkingen zowel de hoes als het drukwerk erop vertonen grote verschillen. Vooral het drukwerk bij cd’s, cd-rom’s en dvd’s wil nog wel eens minder professioneel ogen. Vergelijk dat maar eens met een willekeurig boekomslag.

Het persen en bedrukken van de cd’s, dvd’s en andere informatiedragers doen wij in partnerschap met Sony DADC. Daarmee bent u verzekerd van een betrouwbaar en hoogwaardig eindproduct. Sony (medegrondlegger van de compact disc!) biedt vanzelfsprekend geavanceerde techniek, in vele varianten.

Voor de bedrukking heeft u de keuze uit zeefdruk, high-definitionprint en snifflediscs (gearomatiseerde cd’s). Ook voor de verpakkingen hebben we volop mogelijkheden: Jewelbox, Slipcase, Carton sleeve, Paper sleeve, Easy sleeve, Digipak en nog veel meer.

Het traject van ‘eerste ideetje tot kant-en-klaar eindresultaat’ is niet zonder valkuilen. Elke productcategorie (Audio-CD, Data-CD, CD-R/W, DVD, DVD-R/W, n-Cd, DualDisc, Blu-Ray en kopiebeveiligingen als Key2Audio en Securom) vereist zijn eigen aanpak, hetgeen evenzeer geldt voor elke afzonderlijke producttoevoeging (lithografie, bedrukking, persing).

VMI kan u met haar ruime kennis en ervaring bijstaan in elk onderdeel van het proces. Ons vakmanschap stelt ons in staat om helemaal met u ‘mee te denken’, waardoor het resultaat vaak beter en origineler is dan u verwachtte. Tot onze geachte klantenkring rekenen wij onder andere Wolters-Noordhoff, KPN, Siemens en Ordina. Neemt u gerust contact met ons op.

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

 

  http://www.vmicd.nl | sitemap